Диспансеризація собак і кішок2019-01-22T00:48:00+03:00

Диспансеризація собак і кішок

Диспансеризація — це комплекс заходів, спрямованих на всебічне обстеження тварини з метою виявлення скритих або хронічних захворювань, а також, для профілактики можливого розвитку хвороби у пацієнтів групи ризику. До таких пацієнтів відносяться вікові тварини, пацієнти, що раніше перенесли оперативне втручання, тварини з невідомим або неповним анамнезом життя (наприклад, взяті з притулку або з вулиці).

У ветеринарній клініці «ВЕТІКО» Львів передбачені дві програми диспансерного обстеження — для молодих тварин (1-12 міс) та для тварин старше 7 років.

У нашій клініці диспансерне обстеження проводиться за попереднім записом. Записатися на диспансеризацію й отримати докладну консультацію ви можете телефоном (097) 701-08-09.

Програма диспансеризації молодих тварин створена спеціально для тих, хто тільки завів кошеня або цуценя і хоче максимально правильно піклуватися про нового члена сім’ї.

Диспансерне обстеження молодняку включає:

  • Загальний фізикальний огляд (ветеринарний лікар-терапевт)
  • Взяття крові.
  • Виконання загального клінічного аналізу крові, інформація телефоном за результатами.
  • Консультація з утримання та догляду.
  • Консультація по годівлі, підбір раціону.
  • Складання індивідуальної схеми вакцинації та профілактичних обробок (дегельмінтизація, обробка від ектопаразитів)
  • Проведення гігієнічних заходів, за потребою (стрижка пазурів, санація пара анальних синусів, обробка зовнішнього слухового проходу).

Крім того, ветеринарний лікар розповість про захворювання з породної або індивідуальною схильністю, які потенційно можуть виникнути у вашого вихованця.

Бесіда з доктором, також допоможе Вам отримати відповіді на такі питання, як доцільність кастрації або оптимальні терміни в’язки у вашої тварини.

При виявленні будь-яких захворювань або субклінічних станів, що вимагають додаткової діагностики, можуть бути рекомендовані додаткові дослідження / процедури, які не входять до вартості диспансеризації та оплачуються окремо, згідно з прейскурантом.

Програма диспансеризації вікових тварин спрямована на виявлення прихованих і хронічних патологій. Перш за все, це такі небезпечні та поширені в ветеринарії дрібних домашніх тварин стани, як хронічна ниркова недостатність і серцева недостатність, ряд захворювань шлунково-кишкового тракту і печінки, різні новоутворення та ендокринні розлади.

У групі ризику тварини старше 7 років, тому їх рекомендовано обстежити не рідше одного разу на рік, протягом всього життя, навіть при загальному задовільному самопочутті та відсутності скарг.

Стандартний план диспансерного обстеження вікового пацієнта охоплює:

  • Загальний фізикальний огляд (ветеринарний лікар-терапевт)
  • Консультація з утримання та догляду.
  • Взяття крові
  • Виконання загального клінічного і розгорнутого біохімічного аналізів крові, повідомлення телефоном власнику результатів аналізу.
  • УЗД черевної порожнини або рентгенографія (одна проекція) за бажанням власника або рекомендації ветеринарного лікаря.
  • Тонометрія.
  • Проведення гігієнічних заходів, за потребою.

При виявленні будь-яких захворювань або підозр на них, тварина направляється до відповідного фахівця або на додаткові обстеження. Крім того, в ряді випадків (наприклад, при аускультації патологічних серцевих шумів) може бути додатково рекомендовано диспансерне кардіо – обстеження (скринінгове ЕХО серця).

Ознайомитися з повним комплексом послуг ветеринарної клініки  лікування та реабілітації тварин «ВЕТІКО» Львів можна, зателефонувавши телефоном +380677372845

Клініка для тварин ВЕТІКО

Використання якісної діагностики у поєднанні з високим рівнем кваліфікаціїї персоналу дають максимально сприятливий результат для вирішення всіх проблем домашніх улюбленців. Гасло клініки для тварин ВЕТІКО — “З турботою до ваших улюбленців!”

Контакти

м.Львів, пр. Червоної Калини,95

Phone: +38(097) 701-08-09

Web: West-info