ЕКГ для собак2019-01-22T00:47:11+03:00

ЕКГ для собак

ЕКГ або електрокардіографія — метод дослідження серцевого м’яза шляхом реєстрації біоелектричних потенціалів органу, що працює. Скорочення будь-якого м’яза (серцевий м’яз не є винятком) засновано на зміні заряду клітинної стінки. При багатьох патологічних процесах відбувається зміна електричної активності серця. Вимірюючи її, ми можемо зробити висновок про наявність тієї чи іншої кардіологічної патології.
Планове ЕКГ у ветеринарній клініці «ВЕТІКО» Львів  проводиться за попереднім записом або в рамках приймання ветеринарного лікаря. Уточнити всю необхідну Вам інформацію та отримати докладну консультацію можна, зателефонувавши  телефоном +38(067) 737-28-45.
У ветеринарній медицині ЕКГ як самостійний діагностичний метод має не часте застосування, ніж у людей, що пов’язано з меншою поширеністю аритмій і крайньою рідкістю інфарктів у тварин. Найбільшу інформативність дає поєднання ЕКГ і ЕХО серця, що дозволяє всебічно оцінити функціональну спроможність органу.
Крім використання ЕКГ в діагностиці кардіологічних патологій, цей метод широко використовується в практиці анестезіолога для контролю серцевої діяльності тварини в наркозі, глибини анестезії та адекватності знеболювання. Сучасне обладнання (кардіомонітор з функцією моментального зображення електрокардіограми) дозволяє точно бонітувати стан пацієнта в динаміці та найбільш точно дозувати анестетики відповідно до виду, тривалістю і характером оперативного втручання.
Ознайомитися з повним комплексом послуг ветеринарної клініки  лікування та реабілітації тварин «ВЕТІКО» Львів можна, зателефонувавши нам +38 097 701-08-09.

Клініка для тварин ВЕТІКО

Використання якісної діагностики у поєднанні з високим рівнем кваліфікаціїї персоналу дають максимально сприятливий результат для вирішення всіх проблем домашніх улюбленців. Гасло клініки для тварин ВЕТІКО — “З турботою до ваших улюбленців!”

Контакти

м.Львів, пр. Червоної Калини,95

Phone: +38(097) 701-08-09

Web: West-info