Загальна терапія домашніх тварин2018-12-10T22:55:53+03:00

Загальна терапія домашніх тварин

Ветеринарний лікар-терапевт — перший доктор, з яким ми зустрічаємося при візиті в клініку, якщо тварині потрібна ветеринарна допомога.

Далеко не всі недуги вихованця мають причину, очевидну для власника, тому самостійний вибір профільного фахівця непростий, і часто без первинного огляду чергового лікаря не обійтися.

Отримати консультацію та уточнити час приймання у ветеринарній клініці «ВЕТІКО» Львів Ви можете за телефоном. Терапевтичне відділення працює щодня. Своєчасне звернення до терапевта збереже ваші сили, час і гроші, допоможе вчасно поставити діагноз, негайно надати необхідну допомогу вихованцеві та, при необхідності, отримати направлення до вузькопрофільного фахівця або на хірургічне втручання.

Однак, всупереч традиційним уявленням, терапевт — це далеко не тільки лікар первинного приймання, а одна з найбільш складної, багатопланової і об’ємної спеціалізації у ветеринарній медицині. Терапевт у ветеринарії — це лікар інтернальної медицини, тобто фахівець із захворювань внутрішніх органів. Хвороби нирок і сечовивідних шляхів, шлунково-кишкового тракту, печінки, кровотворної та імунної системи, органів дихання, репродуктивної системи — все це в компетенції ветеринарного лікаря-терапевта. Також завданням ветеринарного лікаря-терапевта є лікування інфекційних захворювань, яким найбільше схильний молодняк — цуценята та кошенята.

Всі терапевти клініки «ВЕТІКО» Львів є не тільки лікарями загального профілю, а й фахівцями в певній вузькій галузі (онкологія, нефрологія, дієтологія, гастроентерологія, дерматологія, інсектологія і т.п.). Багато з лікарів на високому рівні володіють навичками візуальної діагностики (ультразвуковою, рентгенографічною).

Багато захворювань внутрішніх органів, як інфекційні, так і неінфекційні, можливо запобігти або діагностувати на ранній стадії. Цьому служать:

  • вакцинопрофілактика (вакцинація живими або убитими вакцинами, введення гіперімунних сироваток)
  • профілактичні огляди (диспансеризація тварин групи ризику — цуценята та кошенята, літні тварини та тварини після перенесених оперативних втручань і станів,які можуть загрожувати життю)

Для здоров’я вихованця і спокою власника немає нічого цінніше, ніж » сімейний » ветеринарний лікар-терапевт, який буде опікувати тварину з самого юного віку, знайомий з особливостями його характеру і здоров’я, відстежує його стан протягом усього життя і контролює хронічні захворювання.

Ветеринарні лікарі клініки «ВЕТІКО» Львів надають повний спектр терапевтичних послуг не тільки в клініці, Ви також можете скористатися послугою виклику ветеринара додому.

Ознайомитися з повним комплексом послуг ветеринарної клініки «ВЕТІКО» Львів лікування і реабілітації можна, зателефонувавши за номером +38(067)737-28-45.

Клініка для тварин ВЕТІКО

Використання якісної діагностики у поєднанні з високим рівнем кваліфікаціїї персоналу дають максимально сприятливий результат для вирішення всіх проблем домашніх улюбленців. Гасло клініки для тварин ВЕТІКО — “З турботою до ваших улюбленців!”

Контакти

м.Львів, пр. Червоної Калини,95

Phone: +38(097) 701-08-09

Web: West-info