Пологове відділення для тварин2019-01-22T01:20:59+03:00

Пологове відділення для тварин

Ветеринарна клініка «ВЕТІКО» запровадила унікальну послугу — «пологовий будинок для собак» — окреме пологове відділення, в якому пологи будуть протікати під наглядом досвідченого ветеринарного лікаря-репродуктолога.

Вам слід обміркувати чи не помістити  Вашу собаку  в пологовий будинок, якщо:

• Ваша собака вперше готується до пологів,
• Собака відноситься до породи, схильної до дистоції (так називаються будь-які порушення родової діяльності),
• Ви боїтеся, що не впораєтеся з роллю акушерки

У послугу «пологовий будинок для собак» включено:

• перебування собаки в пологовому відділенні,
• спостереження лікаря-акушера,
• мануальна пологова,допомога,
• медикаментозна терапія,
• УЗД-моніторинг протягом пологів і після,
• реанімаційні заходи для цуценят (якщо необхідно).

Дізнайтеся про повний комплекс послуг пологового відділення ветеринарної клініки «ВЕТІКО» Львів телефоном +38(067) 737-28-45.

Розглянемо основні переваги послуг пологового відділення для собак:

1. До початку пологів всі будуть готові
Першою зі складностей у власників вагітної собаки є вічне питання — коли?
Навіть за умови знання дати овуляції (не в’язки, бо дата в’язки часто не збігається з моментом зачаття),  в більшості випадків досить складно вгадати точний день пологів. Непрямі методи — вимірювання ректальної температури, яка в більшості випадків падає приблизно за добу до пологів, поведінкові маркери — собака в’є гніздо, відмовляється від їжі та прогулянки — не завжди надійні.
Маркери початку пологів — витікання навколоплідних вод або слизу — у маленьких собак помітити буває важко.
На яку ніч слід викликати ветеринара або готуватися не лягати спати?
Якщо помістити собаку  в пологовий будинок, то це  питання знімається. Лікар — акушер постійно проводить моніторинг стану майбутньої породіллі, регулярно оцінює на УЗД серцебиття плодів. Коли б пологи не почалися — до них все і всі готові.

2. Допомога ветеринарного лікаря звершується на  протязі  всіх пологів.
Практично ніколи не відома точна кількість плодів в матці майбутньої матері, особливо в разі багатоплідної (більш як 5 цуценят) вагітності.
Якщо Ваша собака народжує в пологовому будинку, Вам не доведеться рано вранці гадати — заснула вона, закінчивши своюважку справу або це лише перепочинок перед новими переймами.

3. Терміново вирішуються всі складнощі, що з’являються при пологах.
Уже згадувалося, що переважна більшість собак воліє народжувати по ночах. При прийнятті пологів дома самостійно, вночі не так просто викликати лікаря, якщо пологи підуть «не так» і двічі складно знайти операційну бригаду, яка може при необхідності провести екстрений кесарів розтин.
У деяких порід кесарів розтин мало не обов’язкова умова успішних пологів, але навіть у великих собак,  з відносно невеликим діаметром голови плода,  кесарів розтин іноді потрібно — в разі невиправних акушерськими методами неправильних положень плода (наприклад, бічного передлежання), деяких аномалій плода (анасарка), вродженою чи набутою (наприклад, внаслідок травми) вузькості тазового  отвору  у матері.
Помістивши собаку в пологовий будинок, Ви знаєте, що при необхідності кесаревого розтину, операція буде проведена фахівцями, в стерильній операційній  з сучасним обладнанням і своєчасно.

4. Про здоров’я новонароджених цуценят дбають фахівці
При тривалих пологах, складному витягу плодів можуть знадобитися не тільки реанімаційні заходи для щенят, але і подальший моніторинг новонароджених, киснева терапія, контроль температури, догодовування і т.п.
Якщо пологи протікають в клініці, слабкі цуценята будуть поміщені в спеціальний неонатальний бокс з контролем рівня кисню, вуглекислого газу, температури та вологості. Надаючи новонародженим цуценятам таку допомогу, ми можемо серйозно збільшити виживаність в посліді.

5. Виключаються післяпологові ускладнення
З пологового будинку собаку виписують, тільки коли зовсім точно народилися всі цуценята і посліди, після проведення УЗД-моніторингу, що виключає післяпологові ускладнення.

Ознайомитися з повним комплексом послуг ветеринарної клініки «ВЕТІКО» Львів можна телефоном +38(067) 737-28-45.

Клініка для тварин ВЕТІКО

Використання якісної діагностики у поєднанні з високим рівнем кваліфікаціїї персоналу дають максимально сприятливий результат для вирішення всіх проблем домашніх улюбленців. Гасло клініки для тварин ВЕТІКО — “З турботою до ваших улюбленців!”

Контакти

м.Львів, пр. Червоної Калини,95

Phone: +38(097) 701-08-09

Web: West-info