Вимірювання артеріального тиску у собак та кішок2018-12-10T21:27:25+03:00

В гуманітарній медицині проблема раннього виявлення гіпертонічної хвороби має велике значення в наданні якісної та своєчасної допомоги хворим.

У ветеринарії діагностика гіпертензії (підвищеного артеріального тиску) не менш важлива, але до недавнього часу вона була ускладнена через особливості вимірювання артеріального тиску у тварин. З появою сучасних ветеринарних тонометрів процедура вимірювання тиску у собак і кішок стала буденною справою не тільки при кардіологічному або анестезіологічному огляді, але і на терапевтичному прийманні.

Для вимірювання артеріального тиску тваринам у ветеринарній клініці «ВЕТІКО» Львів ми використовуємо сучасний осцилографічний тонометр PetMAP. Процедура вимірювання тиску складається з серії досліджень.

Особливо схильні до гіпертензії літні тварини, кішки в більшій мірі, ніж собаки. На відміну від людей, у кішок і собак гіпертензія завжди має вторинний характер, тобто є наслідком основного системного захворювання. До таких захворювань належать: хронічна ниркова недостатність, гіпертиреоз, синдром Кушинга, цукровий діабет, акромегалія, поліцетемія, феохромоцитома.

Ознайомитися з повним комплексом послуг ветеринарної клініки лікування й реабілітації тварин «ВЕТІКО» Львів можна телефоном (067) 737-28-45

Клініка для тварин ВЕТІКО

Використання якісної діагностики у поєднанні з високим рівнем кваліфікаціїї персоналу дають максимально сприятливий результат для вирішення всіх проблем домашніх улюбленців. Гасло клініки для тварин ВЕТІКО — “З турботою до ваших улюбленців!”

Контакти

м.Львів, пр. Червоної Калини,95

Phone: +38(097) 701-08-09

Web: West-info